Vypracování kapitoly pro učebnici středoškolské chemie - Marková, Denisa (2015)
V rámci zpracování bakalářské práce jsem napsala učební text, který by se mohl stát částí středoškolské učebnice chemie, a provedla jsem jeho zhodnocení ve spolupráci s vybranými středními školami. Učební text je tematicky zaměřen na nenasycené uhlovodíky. Bakalářská práce dále obsahuje text určený pro učitele, který byl vytvořen s cílem usnadnit vyučujícímu práci a přípravu na výuku. Výsledky evaluace formou dotazníků ukázaly, že oba texty jsou po menší úpravě a zjednodušení vhodné pro běžnou nebo seminární výuku.