Realizace nuceného navracení cizinců v České republice - Vala, Ondřej (2015)
Rigorózní práce představuje ucelené zpracování problematiky faktického výkonu rozhodnutí soudního či správního orgánu, jimž je cizinci uložena povinnost opustit území České republice. Práce se zaměřuje především na problematiku zacházení s cizinci při realizaci nuceného navracení.