Kombinatorika na střední škole - Maňák, Lukáš (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje výuce kombinatoriky na středních školách. Je rozdělena do 3 kapitol. První kapitola se věnuje historii vzniku a výuky kombinatoriky. Druhá kapitola je zaměřena na současnou výuku. Nejobsáhlejší části celé práce je kapitola třetí. Celá tato kapitola je věnována sbírce příkladů z kombinatoriky. Pro větší přehlednost je rozdělena do tématických podkapitol.