Konvergence nekonečných řad - Kerpnerová, Paulína (2015)
V této bakalářské práci se věnujeme teorii nekonečných řad s důrazem na jejich konvergenci. Popisujeme a vysvětlujeme jednotlivé pojmy z této teorie, jako například číselné řady, konvergenci řad nebo funkční řady. Zavádíme jednotlivá kritéria konvergence řad a ilustrujeme je na příkladech. V závěru práce využíváme předcházející poznatky v aplikačních příkladech.