Studium termální stability vrstev připravených metodou PE-CVD - Dugáček, Ján (2015)
V této diplomové práci jsem se věnoval měření tepelní stability tenkých vrstev měřením hmotnostních spekter desorbovaných plynů při různých teplotách. Měření jsem vykonával na dvou různých zařízeních. Naměrené výsledky jsem zpracovával vlastním programem.