Popularizace teorie her - Dosedělová, Iva; Kruml, David, 1974-; Masarykova univerzita. Ústav matematiky a statistiky (2015)
V této bakalářské práci se věnujeme analýze her založených na konceptu vězňova dilematu, konkrétně problematice opakovaných her. Cílem práce je srozumitelně seznámit čtenáře/veřejnost s teorií her.
In this thesis we deal with an analysis of games based on concept of Prisoner's Dilemma, especially issues of repeated games. The aim of the thesis is to acknowledge readers/public with the game theory intelligibly.
Vedoucí práce: David Kruml
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2015
Keywords: teorie her; game theory; bakalářské práce; bachelor's theses