Popularizace teorie her - Dosedělová, Iva (2015)
V této bakalářské práci se věnujeme analýze her založených na konceptu vězňova dilematu, konkrétně problematice opakovaných her. Cílem práce je srozumitelně seznámit čtenáře/veřejnost s teorií her.