Popularizace teorie her /

V této bakalářské práci se věnujeme analýze her založených na konceptu vězňova dilematu, konkrétně problematice opakovaných her. Cílem práce je srozumitelně seznámit čtenáře/veřejnost s teorií her.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dosedělová, Iva (Dissertant)
Other Authors: Kruml, David, 1974- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2015
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/408783/prif_b/
Cover Image
LEADER 02805ctm a22005777i 4500
001 MUB01006343338
003 CZ BrMU
005 20200407123138.0
008 150627s2015 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-09 
035 |a (ISMU-VSKP)276293 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004  |e rda 
072 7 |a 519.1/.8  |x Kombinatorika. Teorie grafů. Matematická statistika. Operační výzkum. Matematické modelování  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 519.83  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Dosedělová, Iva  |% UČO 408783  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Popularisation of game theory  |y eng 
245 1 0 |a Popularizace teorie her /  |c Iva Dosedělová 
264 0 |c 2015 
300 |a 28 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: David Kruml 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2015 
520 2 |a V této bakalářské práci se věnujeme analýze her založených na konceptu vězňova dilematu, konkrétně problematice opakovaných her. Cílem práce je srozumitelně seznámit čtenáře/veřejnost s teorií her.  |% cze 
520 2 9 |a In this thesis we deal with an analysis of games based on concept of Prisoner's Dilemma, especially issues of repeated games. The aim of the thesis is to acknowledge readers/public with the game theory intelligibly.  |9 eng 
650 0 7 |a teorie her  |7 ph126557  |2 czenas 
650 0 9 |a game theory  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Matematika  |b Finanční a pojistná matematika  |c PřF B-MA FINPOJ (FINPOJ)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kruml, David,  |d 1974-  |7 mub2013796570  |% UČO 3442  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav matematiky a statistiky  |7 kn20091211007  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/408783/prif_b/ 
CAT |c 20150627  |l MUB01  |h 0422 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1453 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1415 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0548 
CAT |c 20160303  |l MUB01  |h 1235 
CAT |c 20160308  |l MUB01  |h 1506 
CAT |c 20160309  |l MUB01  |h 1108 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20200403  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 1231 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVMA  |b ÚK volný výběr - M  |3 K-M-2015-DOSE  |5 3145364926  |8 20150723  |f 70  |f Prezenční  |q 20180803  |r 20150721  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - M  |d K-M-2015-DOSE  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVMA