Nadreálná čísla - Kachmanová, Stanislava (2015)
V této bakalářské práci se věnujeme definici nadreálných čísel a konstrukci systému těchto čísel. Práce je rozdělena do šesti kapitol. První kapitola se věnuje konstrukci reálných a ordinálních čísel. Druhá až pátá kapitola definuje samotná nadreálná čísla. Poslední kapitola této práce je zaměřena na aplikaci nadreálných čísel v teorii her.