Statistické metody pro hodnocení kvality pracovního procesu - Schwarzenegger, Rafael; Pokora, Ondřej, 1981-; Masarykova univerzita. Ústav matematiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje základním statistickým kapitolám, které jsou obohaceny systémem Six Sigma. Zkoumá naměřená data podniku a hledá dominantní faktory.
This bachelor thesis deals with the basic statistical chapters, enriched with the Six Sigma system. The work explores company data and is looking for the dominant factors of the process.
Vedoucí práce: Ondřej Pokora
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2015
Keywords: matematická statistika; statistické metody; mathematical statistics; statistical methods; bakalářské práce; bachelor's theses