Statistické metody pro hodnocení kvality pracovního procesu - Schwarzenegger, Rafael (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje základním statistickým kapitolám, které jsou obohaceny systémem Six Sigma. Zkoumá naměřená data podniku a hledá dominantní faktory.