Diagnostika klouzavého výboje - Kubečka, Martin (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá diagnostikou klouzavého obloukového výboje. Byly změřeny vlastnosti tohoto typu výboje pro~různé hodnoty napětí při různých průtocích argonu. Byla provedena analýza elektrických veličin, záznamu rychlou kamerou a spektroskopických měření.