Spojité matematické modely v pojištení více životů - Škerdová, Ingrida (2015)
V této bakalářské práci se zabýváme spojitými modely v pojištění více životů, konkrétně dvojicemi osob. Postupně zadefinujeme výpočty jednotlivých systémů pojištění pro jednorázové netto pojištění a také pro běžné netto pojištění.