Sbírka řešených příkladů z pravděpodobnosti a statistiky - Topalović, Milena (2015)
Cílem této bakalářské práce je sestavit sbírku řešených příkladů z pravděpodobnosti a statistiky. Sbírka bude doplněním k již existujícím učebním textům, vytvořeným k předmětu M4122. V textu jsou uvedeny teoretické základy, které jsou využity k vyřešení příkladů. Součástí jsou rovněž nevyřešené příklady, sloužící k procvičování probrané látky.