Genetické modifikátory monogenních chorob; varianty zodpovědné za průběh a komplikace onemocnění cystické fibrózy - Tuček, Jan (2015)
V této bakalářské práci se věnujeme účinkům různých geneticky podmíněných faktorů na průběh onemocnění cystické fibrózy. Tyto faktory zahrnují ty, které jsou závislé na různých částech genu CFTR a rovněž jiné, na CFTR nezávislé faktory.