Strategie v opakovaných hrách - Pham, Thanh Trang (2015)
V této bakalářské práci se věnujeme modelům konečně a nekonečně opakovaných her, zejména pak hledání jejich rovnováh. Cílem práce je popsat některé profily strategií v opakovaném vězňově dilematu a opakovaném Cournotově oligopolu a rozhodnout, zda jsou profily popsaných strategií rovnováhami těchto opakovaných her.