Změny v regulaci buněčného metabolismu charakteristické pro nádorové buňky - Osuský, Rudolf (2015)
Cílem této práce je shrnutí dosavadních znalostí o hlavních metabolických drahách nádorových buněk a změnami v signálních drahách, které se podílejí na regulaci buněčného metabolismu. Pozornost je zaměřena taktéž na možné terapeutické využití.