Síťové analýzy modelování svozu odpadů v ČR - Čuhel, Jakub (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá modelováním svozu odpadu v rámci České republiky metodami síťové analýzy. Podává stručné informace o použitých datových sadách. Byly vytvořeny a validovány tři síťové modely, na které byl aplikován navržený algoritmus. Výsledky byly vizualizovány a interpretovány. Byla diskutována vhodnost jednotlivých síťových modelů. Výsledky této práce budou použity jako podkladová data pro plánování odpadového hospodářství v rámci projektu na UPEI VUT v Brně.