Analýza pomalých pohybů sněhové pokrývky na vybraných lokalitách v Hrubém Jeseníku - Pekař, David (2015)
Tato práce se věnuje zkoumání pomalých pohybů sněhové pokrývky v Hrubém Jeseníku a tomu, jakými faktory je tento pohyb ovlivňován.