Režim podzemních vod v areálu firmy Alstom v Brně - Šibor, Jan (2015)
Bakalářská práce se zabývá prouděním podzemních vod v areálu firmy Alstom v Brně. Na studované lokalitě pravidelně probíhá měření výšky podzemní vody, ze kterých se vycházelo při tvorbě mapy hydroizohyps. Podle mapy hydroizohyps bylo možno určit směr proudění podzemní vody a začlenit samotnou lokalitu do širšího hydrogeologického okolí. Společně se směry proudění podzemních vod došlo k výpočtu maximálního možného šíření kontaminantů z místních zdrojů.