Kvalita života jedincov s Crohnovou chorobou - Labudová, Alexandra (2014)
Bakalárska práca je zameraná na jedincov s Crohnovou chorobou a ich kvalitu života. Cieľom teoretickej časti je zoznámiť sa s Cronovou chorobou, históriou, priebehom, príznakmi, diagnostikou a jej liečbou a definovať význam kvality života. Analýza, interpretácia a hodnotenie dát v empirickej časti práce prináša informácie o stupni kvality života u jedincov s Crohnovou chorobou. Dáta boli získané na internej gastroenterologickej klinike vo Fakultnej nemocnici Brno Bohunice.