Znečištění horninového prostředí a podzemní vody v okolí dolu Anna u Velkých Opatovic - Keclík, Ivo (2015)
Bakalářská práce se zabývá možným rizikem ohrožení povrchových vod a jímacích objektů vodního zdroje Velké Opatovice z ohniska kontaminace dehtofenolovými vodami, které vznikaly v minulosti použitou technologií zpracování lupků pro keramickou surovinu, a to v závodě Pálení Anna u Velkých Opatovic na okrese Blansko. Obsahuje data získaná na základě vlastního výzkumu a výzkumu ve spolupráci s a.s. GEOtest.