Problematika životního stylu studentů oboru Všeobecná sestra - Doležalová, Hana (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku životního stylu budoucích všeobecných sester. Práce je rozdělena na část teoretickou a část empirickou. Hlavním cílem bylo zjistit faktory, které ovlivňují životní styl budoucích sester. Práce může přiblížit život studenta v oboru Všeobecná sestra a její výsledky mohou upozornit na možná rizika v průběhu studia. Těmto rizikům tak bude možné snadněji předcházet.