Chřipka a laická veřejnost - Nečasová, Vladimíra (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na chřipku a laickou veřejnost. Skládá se ze dvou částí -teoretické a empirické. Teoretická část se zabývá problematikou spojenou s chřipkou a obsahuje informace o chřipce (etiologii, patogenezi onemocnění, klinické projevy, možné cesty přenosu a preventivní opatření před vznikem onemocnění). Empirická část je zaměřena na analýzu výsledků kvantitativního průzkumu pomocí dotazníkového šetření, který zjišťoval znalosti a informovanost laické veřejnosti o chřipce.