Statistické zhodnocení seismické aktivity zóny Mur-Mürz-Leitha - Růžička, Vít (2015)
Bakalářská práce se věnuje statistickému vyhodnocení dat týkající se seismické aktivity systému Mur-Mürz-Leitha. V práci jsou zpracována a vyhodnocena data z bulletinů projektu ACORN, ÚFZ (Ústav fyziky Země) a ZAMG (Rakouská seismologická služba), která obsahují údaje o 808 seismických jevech. Předloženy jsou výstupy v podobě mapy epicentrálních oblastí zóny, dále grafy magnitudo-četnostních distribucí a grafy časových distribucí od roku 1980.