Péče o pacienta s tracheostomickou kanylou - Pluháčková, Marie (2015)
Diplomová práce se zabývá péčí o pacienta s tracheostomickou kanylou. Teoretická část obsahuje dostupné informace o zajištění dýchacích cest, tracheostomii a péči o pacienta s tracheotomickou kanylou. V empirické části práce jsou interpretovány výsledky získané pomocí dotazníkového šetření, které zkoumalo znalosti všeobecných sester v oblasti péče o pacienta s tracheostomií.