Přístroje potřebné pro vyšetření zrakového nervu při diagnostice glaukomu, metodika vyšetření - Gerbocová, Zuzana (2015)
Táto bakalárska práca sa v prvej kapitole zameriava na popis dôležitých anatomických, fyziologických a patofyziologických súvislostí s glaukómom. Na to naväzujú kapitoly o glaukóme a jeho komplexnom vyšetrení. Posledná kapitola sa obsiahlejšie venuje prístrojom potrebným pre vyšetrenie zrakového nervu pri diagnostike glaukómu a metodike vyšetrenia.