Středoškolská matematická analýza na interaktivní tabuli - Kučerová, Kristýna (2015)
Cílem této diplomové práce bylo vytvořit učební materiál matematické analýzy vhodný pro výuku na interaktivní tabuli. Práce je rozdělena do sedmi kapitol. První kapitola je věnována historii matematické analýzy a českým středoškolským učebnicím matematické analýzy. Druhá kapitola obsahuje teoretický úvod, který se týká interaktivních tabulí a jejich užití a popisuje jejich výhody a nevýhody. Ve třetí kapitole jsou popsány programy SMART Notebook a GeoGebra, ve kterých byl učební materiál zpracován. Následující tři kapitoly jsou věnovány popisu tohoto interaktivního materiálu. Sedmá kapitola popisuje strukturu přiloženého CD, které obsahuje veškerý vypracovaný interaktivní materiál.