Virtuální cvičebnice úloh afinní geometrie - Klejch, Jakub (2015)
V této diplomové práci se věnujeme aplikaci určené jako virtuální učebnice úloh afinní geometrie. Aplikace je schopná řešit základní úlohy afinní geometrie a následně předává uživateli jejich vzorové řešení. Úlohy jsou buďto zadávány uživatelem, nebo generovány náhodně podle zadaných parametrů. Samotná aplikace je přiložena k této práci.