Fytogeografická mapa areálu Přírodovědecké fakulty - Petera, Lukáš (2015)
Cílem diplomové práce je vytvoření mapy s fytogeografickou tématikou areálu Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. V mapě bude zaznamenána pozice všech rostlin, dřevin i dalších fytogeografických prvků, které se v areálu nacházejí. Část práce je zaměřena na vytvoření metadat k použitým datům podle norem ISO 19115 a ISO 19139. Fytogeografická mapa bude prezentována ve formátu PDF a ve webové verzi.