Vývoj webové aplikace pro navigaci v budovách Masarykovy univerzity - Kantor, Jan (2015)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem webové navigace pro navigaci v budovách Masarykovy univerzity. Mezi hlavní cíle práce patří návrh webové klientské aplikace a vytvoření prototypu nástroje pro navigování v jazyce Python. S tím se pojí také automatizované vytvoření liniové sítě pro účely navigování v rámci budov. Pro tvorbu liniové sítě je vybráno několik přístupů - využití středových bodů objektů, metoda Door-to-Door a centrální linie vytvořená pomocí Voronoiho diagramů. Výhody a nevýhody jednotlivých přístupů jsou diskutovány v závěru.