Kartografická vizualizace ZOO Zlín-Lešná - Geherová, Lucie, 1988- (2015)
Tato diplomová práce se zabývá kartografickou vizualizací Zoo Zlín a zámek Lešná. Pozornost je věnována zejména hodnocení obdobných plánů prezentovaných v tištěné a interaktivní podobě. Význam je přikládán také vymezení funkčních a mimofunkčních poţadavků a sestavení mapové koncepce. Cílem je vytvoření plánu zapracovaného do tištěné broţury a jeho interaktivní podoby.