Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimková, Hana (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : CPress, 2014
Edition:1. vydání
Subjects:
LEADER 02820cam a22006737i 4500
001 MUB01006340408
003 CZ BrMU
005 20160523142154.0
008 150604s2014 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
015 |a cnb002616774 
020 |a 978-80-264-0499-6  |q (vázáno) 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114  |e rda 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.563  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Šimková, Hana  |7 hka2012727386  |4 aut 
245 1 0 |a Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka /  |c Hana Šimková 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a V Brně :  |b CPress,  |c 2014 
300 |a 104 stran :  |b barevevné ilustrace, 1 portrét 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obálkový podnázev: pečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty 
650 0 7 |a bezlepková dieta  |7 ph118829  |2 czenas 
650 0 7 |a bezmléčná dieta  |7 ph589585  |2 czenas 
650 0 7 |a bezsójová dieta  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317  |2 czenas 
650 0 9 |a diet meals  |2 eczenas 
650 0 9 |a glutenfree diet  |2 eczenas 
650 0 9 |a milk-free diet  |2 eczenas 
650 0 9 |a soya free diet  |2 eCZ-BrMU 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20150604  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150604  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20150710  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0544 
CAT |c 20160219  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160225  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160301  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20160309  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20160309  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20160310  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20160310  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20160523  |l MUB01  |h 1421 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1142 
CAT |c 20161130  |l MUB01  |h 1537 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1014 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2001 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1238 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.37-ŠIMK  |6 3147064935  |5 3147064935  |8 20150710  |f 70  |f Prezenční  |g 2015-1002  |r 20150710  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.37-ŠIMK  |6 3147064936  |5 3147064936  |8 20150710  |f 74  |f Měsíční  |g 2015-1002  |r 20150710  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 611.37-ŠIMK  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j VV