Zadávání veřejných zakázek podle zákona č. 137/2006 Sb. a dohled Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže nad jeho dodržováním - Pelikánová Schelle, Andrea, 1982- (2015)
Disertační práce se zaobírá problematikou zadávání veřejných zakázek a to nejen z hlediska současné legislativy, ale i historického vývoje a připravované novely v souvislosti s transpozicí evropských směrnic.