Změny podnebí od mladšího paleolitu do 15. století n.l. ve střední Evropě a proměna příbytků na základě archeologických pramenů z České republiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šámalová, Iveta (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1998
Subjects:
Cover Image
LEADER 02439ctm a22006137i 4500
001 MUB01006338073
003 CZ BrMU
005 20151023005728.0
008 150429s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-02 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD114  |e rda 
072 7 |a 572  |x Fyzická antropologie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a 551.58  |2 MRF 
080 |a 903.3  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
100 1 |a Šámalová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Změny podnebí od mladšího paleolitu do 15. století n.l. ve střední Evropě a proměna příbytků na základě archeologických pramenů z České republiky /  |c Iveta Šámalová 
264 0 |c 1998 
300 |a 47 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Bakalářské práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1998 
648 4 |a 40000 př. Kr.-15. století po Kr. 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a klima  |7 ph121617  |2 czenas 
650 0 7 |a pravěká obydlí  |7 ph388328  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a climate  |2 eczenas 
650 0 9 |a prehistoric dwellings  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a prehistoric dwellings  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra antropologie  |7 mzk2005269681  |4 dgg 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20150429  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20150511  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20150511  |l MUB01  |h 1506 
CAT |c 20150514  |l MUB01  |h 1551 
CAT |c 20150514  |l MUB01  |h 1554 
CAT |c 20150515  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20150519  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150920  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20151014  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20151023  |l MUB01  |h 0057 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0541 
CAT |c 20160302  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2241 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1014 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2001 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 ANTRO  |b antropologie  |5 3145363684  |8 20150429  |f 70  |f Prezenční  |q 20181127  |r 20150429  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c antropologie  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ANTRO