Elektronické online řešení sporů v mezinárodním prostředí - Hülle, Tomáš, 1984- (2014)
Práce se věnuje nově vznikajícímu trendu zavádění online řešení sporů, zejména v oblasti sporů o nízké hodnotě, ale vysoké koncentraci. Vymezuje relevantní právní oblasti a normy, které na tuto oblast dopadají, aby následně na příkladu existujících platforem pojmenovala nejvíce problematické oblasti z pohledu práva a navrhnula řešení pro maximalizaci efektu platforem za asistence právních řádů a jejich norem.