The sociology of rural life /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hillyard, Sam (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Oxford : Berg, 2007
Edition:1st pub.
Subjects:
LEADER 02189nam a22005297a 4500
001 MUB01001023679
003 CZ BrMU
005 20150813065519.0
008 150210s2007 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-22 
020 |a 978-1-84520-139-5  |q (pbk.)  |z 1845201396  |q (pbk.) 
020 |a 978-1-84520-138-8  |q (cloth)  |z 1845201388  |q (cloth) 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 316.33  |x Ekonomická sociologie. Sociologie institucí, lidských sídel a komunit  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 316.334.55  |2 MRF 
080 |a (410)  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Hillyard, Sam  |7 mub2015867630  |4 aut 
245 1 4 |a The sociology of rural life /  |c Sam Hillyard 
250 |a 1st pub. 
260 |a Oxford :  |b Berg,  |c 2007 
300 |a xii, 188 s. 
650 0 7 |a sociologie venkova  |7 ph125763  |x metodologie  |2 czenas 
650 0 7 |a sociologie venkova  |7 ph125763  |z Velká Británie  |2 czenas 
650 0 9 |a rural sociology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20150210  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20150212  |l MUB01  |h 0645 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20150212  |l MUB01  |h 0645 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20150216  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20150420  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20150813  |l MUB01  |h 0655 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0533 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20161207  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20210322  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1235 
M54 |a 316.3 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 316.3-HILL1-1  |5 2571501896  |4 *--zakázka 0027  |8 20150210  |f 74  |f Měsíční  |s fifa 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 316.3-HILL1-1  |5 2571510105  |4 *  |8 20150804  |f 74  |f Měsíční  |r 20150804  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 316.3-HILL1-1  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j VYBER