Čas a prostor nočního města - Žáková, Dominika (2015)
Práce sleduje proměny městského prostoru během dne a věnuje se imaginaci a percepci města jeho obyvateli. Zaměřuje se především na dobu po setmění, kdy dochází k přeměně vnitřních struktur a posunům v lidském vnímání okolí. Noční život se neodehrává jen za zavřenými dveřmi barů, ale přesouvá se do ulic městských center. Práce se snaží přijít na to, co všechno znamená pro své uživatele městská noc.