Celogenomová analýza buněk trofektodermu pomocí techniky array komparativní genomové hybridizace - Slámová, Iva (2014)
Preimplantační genetický screening; PGS; preimplantační genetická diagnostika; PGD; komparativní genomová hybridizace na čipech; aCGH; in vitro fertilizace; IVF; proces IVF; úspěšnost IVF cyklu