Česká právní úprava pracovního úrazu se zaměřením na pojmové znaky a liberační důvody - Sedláčková, Iva (2014)
Klíčovým tématem práce je detailní popis znaků pracovního úrazu. Aspekty pracovního judikatury jsou rozebírány z poledu platné legislativy a současně i judikatury. U případů nedostatečně řešených českou judikaturou je problematika komparována s německou právní úpravou. Součástí práce je též rozbor liberačních důvodů.