Přednášky o Kantově politické filosofii /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Arendt, Hannah, 1906-1975 (Author)
Other Authors: Pokorný, Vít, 1974- (Translator), Ritter, Martin, 1977- (Translator), Beiner, Ronald, 1953- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Oikoymenh, 2002
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Lectures on Kant's political philosophy
LEADER 02549nam a22006017a 4500
001 MUB01001015090
003 CZ BrMU
005 20180615081131.0
008 141031s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-08 
015 |a cnb001242075 
020 |z 9788072980581 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 14(100-15)"15/20"  |x Moderní západní filozofie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 32:1  |2 MRF 
080 |a (430)  |2 MRF 
080 |a (042.3)  |2 MRF 
080 |a (0:82-4)  |2 MRF 
100 1 |a Arendt, Hannah,  |d 1906-1975  |7 jn19990000230  |4 aut 
245 1 0 |a Přednášky o Kantově politické filosofii /  |c Hannah Arendtová ; vydal a interpretačním esejem opatřil Ronald Biener ; [sic ; z anglického originálu ... přeložili Vít Pokorný a Martin Ritter] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Oikoymenh,  |c 2002 
300 |a 201 s. 
500 |a Editor a autor eseje v tiráži a v předmluvě uveden správně: Ronald Beiner 
600 1 7 |a Kant, Immanuel,  |d 1724-1804  |7 jn19990004171  |2 czenas 
648 7 |a 18.-19. století  |7 ch757018  |2 czenas 
650 0 7 |a politická filozofie  |7 ph115786  |z Německo  |y 18.-19. století  |2 czenas 
650 0 9 |a political philosophy  |2 eczenas 
655 7 |a přednášky  |7 fd133199  |2 czenas 
655 7 |a eseje  |7 fd132213  |2 czenas 
700 1 |a Pokorný, Vít,  |d 1974-  |7 pna2017940717  |4 trl 
700 1 |a Ritter, Martin,  |d 1977-  |7 uk2005277734  |4 trl 
700 1 |a Beiner, Ronald,  |d 1953-  |7 jn20030526003  |4 edt 
765 0 |t Lectures on Kant's political philosophy  |9 Česky 
CAT |a MACHACKOVA  |b 02  |c 20141031  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20141103  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20141104  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150509  |l MUB01  |h 0208 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1232 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0523 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160215  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160215  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20180615  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20210308  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20210315  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1959 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1233 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 filozofie-BRÁZ  |5 2571412038  |4 Zakázka 3111  |8 20141031  |a 1994  |f 77  |f Dlouhodobá  |s grant1100 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d filozofie-BRÁZ  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j VYBER