Potraviny nového typu
Cílem této práce bylo podat základní informace o schválených potravinách nového typu. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, možný zdravotní přínos, výrobu a užití. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se názory respondentů na tento druh...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/394707/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10482 | 3147063920 |