Potraviny nového typu

Cílem této práce bylo podat základní informace o schválených potravinách nového typu. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, možný zdravotní přínos, výrobu a užití. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se názory respondentů na tento druh...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Markovič, Vít (Autor práce)
Další autoři: Šimůnek, Jan, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/394707/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10482 3147063920