Genetika v klinické praxi. I. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brdička, Radim, 1933- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, c2014
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02564cam a22006137a 4500
001 MUB01001008527
003 CZ BrMU
005 20210409212056.0
008 140910s2014 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08 
020 |a 978-80-7492-107-0  |q (soubor) 
020 |a 978-80-7492-106-3  |q (sv. 1) 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 575  |2 MRF 
080 |a 616-056.7  |2 MRF 
080 |a 575:519.216.3  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Brdička, Radim,  |d 1933-  |7 jk01013054  |4 aut 
245 1 0 |a Genetika v klinické praxi.  |n I. /  |c Radim Brdička 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c c2014 
300 |a 126 s. :  |b il. (některé barev.), 1 mapa 
500 |a Nad názvem: GHC Genetics 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík 
521 8 |a Určeno odborné veřejnosti 
650 0 7 |a dědičné nemoci  |7 ph119693  |2 czenas 
650 0 7 |a genetika  |7 ph114609  |2 czenas 
650 0 7 |a prediktivní genetika  |7 ph471355  |2 czenas 
650 0 9 |a genetics  |2 eczenas 
650 0 9 |a hereditary diseases  |2 eczenas 
650 0 9 |a predictive genetics  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
710 2 |a GHC Genetics (firma)  |7 mzk2008451505  |4 oth 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20140910  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20140910  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20141001  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0514 
CAT |c 20160121  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210112  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210112  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210118  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20210208  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210409  |l MUB01  |h 2120 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1958 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1232 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.63-BRDI  |9 VV-1008527-01  |6 3147062105  |5 3147062105  |8 20140912  |f 70  |f Prezenční  |g 2014-1908  |r 20141001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.63-BRDI  |9 VV-1008527-02  |6 3147062184  |5 3147062184  |8 20141008  |f 74  |f Měsíční  |g 2014-1909  |r 20141008  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 611.63-BRDI  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 16  |j VV