Problematika hospitalizovaných pacientů s diagnózou schizofrenie - Kubová, Hana (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku hospitalizovaného pacienta s diagnózou schizofrenie. Jejím cílem je zjisti podíl pacientů s diagnózou schizofrenie na celkovém počtu hospitalizací na Psychiatrickém oddělení ve Znojmě za období leden až prosinec 2013 a dále "profil" hospitalizovaného pacienta s diagnózou schizofrenie na základě analýzy uzavřené dokumentace pacientů na zmíněném oddělení za stejné období.