Problematika ošetřovatelské péče u pacientů s MRSA - Nesvadbová, Lenka (2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou ošetřovatelské péče u pacientů s MRSA. Teoretická část poskytuje informace o vzniku a šíření nozokomiálních nákaz, charakteristice MRSA, prevenci šíření, diagnostice, terapii a dále o ošetřovatelské péči u pacientů s MRSA. V empirické části jsou prezentovány výsledky průzkumného šetření, jehož cílem bylo zjistit úroveň znalostí všeobecných sester v problematice ošetřovatelské péče u pacientů s MRSA