Pohled rodičů předškolních dětí na homeopatii - Kuchaříková, Petra (2014)
Bakalářská práce se zabývá pohledem rodičů předškolních dětí na homeopatickou léčbu. Do teoretické části byly zahrnuty jak historie a počátky homeopatické léčby v České republice a světě, tak i příprava a podávání homeopatických léčiv. Poslední část se stručně dotýká problematiky očkování dětí. Empirická část práce přináší výsledky z výzkumného šetření, zaměřeného na informovanost a zkušenosti rodičů předškolních dětí s homeopatickou léčbou a problematiku očkování, vyplývající z anonymního dotazníkového šetření.