Hodnocení stavu vědomí pacientů hospitalizovaných na oddělení intenzivní péče - Nečasová, Taťána (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku hodnocení stavu vědomí pacientů hospitalizovaných na oddělení intenzívní péče. V teoretické části jsem se zaměřila na jednotlivé pojmy a terminologii vztahující se k vědomí a jeho hodnocení. Empirická část je zaměřena na znalost pojmu vědomí, jeho poruchy a nejpoužívanější hodnotící metody.