Informovanost veřejnosti o prevenci kolorektálního karcinomu - Vojancová, Jiřina (2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku prevence kolorektálního karcinomu. Teoretická část se zabývá anatomii, patologií, diagnostikou, screeningem a léčbou kolorektálního karcinomu. Výzkumná část se zaměřuje na informovanost veřejnosti o možnostech prevence, příznacích vzniku a vyšetřovacích metodách kolorektálního karcinomu. Dotazníkové šetření je interpretováno pomocí tabulek a grafů.