Informovanost laické veřejnosti o novinkách v pravidlech KPR - Denéf, Martina (2014)
Bakalářská práce zjišťuje informovanost laické veřejnosti o nových postupech v kardiopulmonální resuscitaci. V teoretické části jsou popsány algoritmy KPR u dospělých a u dětí a hlavní chyby během KPR. V praktické části jsou interpretovány výsledky dotazníkového šetření které bylo prováděno u laické veřejnosti.