Hry s nesymetrickou informací - Petržilka, Jakub (2014)
V této bakalářské práci se věnujeme teorii her. Pokusíme se popsat základní pravidla této disciplíny matematiky. Především však budeme studovat, jaký vliv mají na rozhodování hráčů informace. Definujeme si jednoduchou hru a budeme sledovat, jak se mění strategie hráčů v závislosti na tom, co vědí o protivníkovi. Postupně si probereme hry s úplnými, neúplnými i nesymetrickými informacemi.